Circulariteit tot in detail

14 04 2021

De SBR Standaard referentiedetails zijn handvatten voor ontwerpers, uitvoerders en toezichthouders om details te ontwikkelen die aan alle eisen en standaarden voldoen. In 2021 doet ISSO beter weten, beter bouwen hier nog een schepje bovenop door circulaire Standaard Referentiedetails te ontwikkelen. ISSO maakt hiervoor het begrip losmaakbaarheid inzichtelijk als ‘prestatielaag’. Hiermee zijn de ISSO Standaard Referentiedetails ideaal om tijdens het ontwerpproces te sturen op #circulariteit en wordt #losmaakbaarheid niet alleen maar toepasbaar voor de uitzonderlijke projecten.

Losmaakbaarheid is een integraal onderdeel van BCI Gebouw. In de productdatabase zijn standaard al referentiewaardes voor losmaakbaarheid van alle producten opgenomen. Als jij een betere BCI Gebouw score wilt behalen, kun je straks de ISSO circulaire referentiedetails inzetten om de losmaakbaarheidsindex te verbeteren! Meer weten?