BCN Groep: Partner van BCI Gebouw

18 05 2021

Afgelopen week heeft BCI Gebouw formeel de samenwerking bekrachtigd met BCN Groep. Het doel is snellere stappen te maken bij het circulair aanbesteden, ontwerpen, inkopen, bouwen en onderhouden van de vastgoedwereld in Nederland. Met als uiteindelijk doel: een circulaire economie. BCN Groep is één van de eerste in een rij van toekomstige samenwerkingspartners van BCI Gebouw.

BCN is op operationeel, tactisch en/of strategisch niveau betrokken bij de verduurzaming van nieuwe en bestaande gebouwen en vastgoedportefeuilles. Het meten en sturen op circulariteit met BCI Gebouw, waarbij technisch inzicht op het gebied van materiaalgebruik en detaillering van belang is, past bij het kennis- en competentieprofiel van de medewerkers van BCN. Zij kunnen ondersteunen bij o.a. het maken van BCI-berekeningen, het valideren van de door de organisatie zelfgemaakte berekening, adviseren over ontwerp- en onderhoudsoptimalisaties en circulair aanbesteden. Ook gaan we samen met BCN aan de slag met het delen, ontwikkelen en verspreiden van kennis op het gebied van circulair aanbesteden, ontwerpen, inkopen, bouwen en onderhoud.