Planon en BCI Gebouw starten samenwerking rondom duurzaamheid en circulariteit

20 12 2021

Planon en BCI Gebouw zijn een samenwerking gestart met als doel het versnellen van duurzaamheid en circulariteit van aanbesteden, ontwerpen, inkopen, bouwen en onderhouden van gebouwen, in lijn met het overheidsprogramma “Nederland circulair in 2050”.
Pierre Guelen, oprichter en CEO van Planon stelt: “Zowel Planon als BCI Gebouw hechten groot belang aan een volledige levenscyclus van vastgoed en de creatie van duurzame, gezonde gebouwen. Met deze samenwerking bieden we klanten opnieuw een aanvulling richting een circulaire economie, onderdeel van de duurzaamheidsagenda. Door de BCI in te zetten krijgen zij volledig inzichtelijk wat de toekomst van een nieuw of bestaand gebouw is en kan zijn.”

Lees het hele artikel hier.