Webinar – Restwaarde en losmaakbaarheid in de praktijk: casestudy Tijdelijke Rechtbank

27 01 2022

Ben jij erbij? Webinar – Restwaarde en losmaakbaarheid in de praktijk: casestudy Tijdelijke Rechtbank
De Tijdelijke Rechtbank Amsterdam is een veelbesproken voorbeeld van circulair bouwen. DGBC (Dutch Green Building Council) heeft de verhuizing van dit gebouw gebruikt om restwaarde en losmaakbaarheid in de praktijk te onderzoeken.

Tijdens dit webinar neemt o.a. Jim Teunizen jullie mee in de lessons learned uit deze case study. Hoe werkt losmaakbaarheid in de praktijk? Wat zijn succesfactoren en aandachtspunten in het proces, zowel technisch als generiek? Hoe kan je de kennis hierover toepassen en waarderen in jouw gebouw? Losmaakbaarheid is onder andere een credit in BREEAM-NL Nieuwbouw. Met behulp van BCI Gebouw is de mate van circulariteit bepaald en kan ook de credit in BREEAM-NL Nieuwbouw getoetst worden.

Sprekers:
Menno Rubbens, directeur/eigenaar bij cepezedprojects
Arend van de Beek van de Beek, programmamanager circulariteit bij Lagemaat B.V.
Jim Teunizen, partner bij Alba Concepts
Menno Brouwer, Transitieteam Circulaire Bouweconomie, adviseur energie en duurzaam bouwen bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Ruben Zonnevijlle Zonnevijlle, programmamanager bij DGBC.

Donderdag 10 februari 14.00 – 14.45 uur. Deelname is gratis