Ook Laan35 en BCI Gebouw slaan handen ineen

25 05 2022

Vorige week bekrachtigden Laan35 en BCI Gebouw hun samenwerking. Laan35 is een onafhankelijk, jong en ambitieus bouwkundig vastgoedinspectiebureau. Laan35 zet zich in om bouwkundig vastgoedonderhoud voor vastgoedeigenaren of beheerders inzichtelijk te maken. Dit doet Laan35 door de onderhoudsbehoefte zo duidelijk mogelijk naar haar opdrachtgevers te communiceren.

Laan35 heeft duurzaamheid en circulariteit hoog in het vaandel staan: zo stellen zij jaarlijks honderden Duurzame Meerjarenonderhoudsplannen op, onderzoeken zij de mogelijkheid naar implementatie van circulariteit in het Meerjarenonderhoudsplan en zetten ze ook bij hun opdrachtgevers in op circulariteit. Zij attenderen hun opdrachtgevers op en adviseren over de transitie naar een circulaire economie.