Samenwerkingspartners BCI Gebouw

BCI Gebouw geeft invulling aan een van de kerndoelen van de transitieagenda circulaire bouweconomie: Het meetbaar maken van circulariteit om bewustwording bij directbetrokkenen en de maatschappij te creëren. Dit doen wij graag samen met partners. Interesse? Stuur een mail voor nadere informatie naar info@bcigebouw.nl

BCN
 
BCN Groep is specialist op het gebied van integrale huisvesting. BCN is op alle niveaus betrokken bij het verduurzamen van gebouwen en vastgoedportefeuilles. Zij zijn koploper in de opgave om tot verduurzaming van vastgoed te komen.
BME
 
BME is een zeer ervaren inventarisatiespecialist op het gebied van asbest-, chroom-6- en drinkwateronderzoek, keramische vezels (MMMF), gecontamineerd staal, grondwater en dakconstructies.
De Groene Jongens
 
Wij zijn De Groene Jongens: de duurzaamheidsadviseurs voor de gebouwde omgeving.
DuurzaamheidsCertificering
 
DuurzaamheidsCertificering is één van de meest ervaren partijen in Nederland als het gaat om advisering en certificering van duurzaamheidstrajecten in de vastgoedbranche.
Laan35
 
Laan35 is een onafhankelijk, jong en ambitieus bouwkundig vastgoedinspectiebureau. Laan35 zet zich in om bouwkundig vastgoedonderhoud voor vastgoedeigenaren of beheerders inzichtelijk te maken.
Planon Building Management
 
Planon Building Management is een multidisciplinair vastgoedadviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring.
RaderAdvies
 
Raderadvies is een onafhankelijk inspectie- en adviesbureau, gespecialiseerd in duurzaam beheer en onderhoud van vastgoed. Zij zijn een multidisciplinair adviesbureau.
RPS
 
RPS Nederland is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau. Met een team van 400 specialisten werkt zij dagelijks, vanuit verschillende disciplines, aan een mooier, veiliger en gezonder Nederland.
RYSE
 
Elke dag werken onze adviseurs en projectmanagers samen met onze opdrachtgevers aan toekomstgerichte oplossingen voor woon-, werk-, zorg-, leer- en leefomgevingen.
TRAJECT Adviseurs & Managers b.v. (TRAJECT)
 
TRAJECT is een adviesbureau dat werkt vanuit een multidisciplinaire invalshoek met een duidelijke missie: Beter werken, beter leren en beter leven in een 361° Gezond Gebouw.