TRAJECT Adviseurs & Managers b.v. (TRAJECT)

www.traject.com
info@traject.com
Tel: 0316 29 61 11

Algemeen

TRAJECT is een adviesbureau dat werkt vanuit een multidisciplinaire invalshoek met een duidelijke missie: Beter werken, beter leren en beter leven in een 361° Gezond Gebouw. Vanuit een persoonlijk bewustzijn dat verduurzaming noodzakelijk is, wil TRAJECT voorloper en initiator van klimaatverbetering zijn.

Door het voor organisaties inzichtelijk te maken welke enorme stappen in klimaatverbeteringen, circulariteit mogelijk zijn en welke impact dit heeft op de gezondheid van mensen, kunnen wij meer bereiken in de verdere verduurzaming van de gebouwde omgeving.
Niet alleen een vooruitstrevend binnenklimaat-concept, maar een compleet plan met inzicht in uw organisatie, gezondheid, energiehuishouding, exploitatie, afval en kosten voor de complete levenscyclus. Vanuit die visie biedt TRAJECT oplossingen die ‘meer dan rond’ zijn.

TRAJECT levert oplossingen aan overheden, bedrijfsleven, onderwijs, zorg, woningbouw en de utiliteitsbouw. Sinds de oprichting in 1994 is TRAJECT gegroeid tot een team van kennisintensieve professionals op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en gezondheid. Met experts in huisvesting, onderhoud, energie en techniek levert TRAJECT integrale oplossingen. Een proces van maatwerk waardoor gebouwen continu blijven presteren voor gebruikers en eigenaren. Expertise, kwaliteit, creativiteit en partnerschap staan dan ook centraal in onze organisatie.

TRAJECT is een onmisbare partner voor partijen om hen te adviseren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en circulariteit. Daarbij is TRAJECT voorloper en initiator van de verbetering van de energieprestatie, milieu-impact, grondstofbeheersing en gezondheid. Het resultaat is een duurzame en gezonde woon-, werk- en leefomgeving voor iedereen. Hierbij stellen wij de mens centraal en hanteren een integere werkwijze. Wij werken op basis van een optimale en inspirerende samenwerking aan klantsucces en maken wij ambities waar.

Dienstverlening BCI Gebouw

  • Opstellen en adviseren bij BCI Berekeningen
  • Adviseren in projecten met hoge ambities op duurzaamheid & gezondheid
  • Projectmanagement
  • Verduurzaming bestaande gebouwen
  • BREEAM (nieuwbouw, renovatie & In-Use) certificeringen
  • Advies (circulaire) installaties