W4Y

www.w4y.nl
info@w4y.nl
Tel. 085 10 43 348

Algemeen

W4Y adviseurs is een deskundig onafhankelijk adviesbureau in duurzaam vastgoed. Verduurzamen is veel meer dan het afvinken van checklists. Het blijft mensenwerk. Met deze visie, eigenzinnige aanpak en ruime ervaring maken wij verduurzamen niet alleen haalbaar, maar ook effectief en leuk. We maken daarbij gebruik van erkende meetmethoden, zoals de Building Circularity Index©, BREEAM, Fitwell en FIRA. Het meetbaar maken van verduurzaming en circulariteit helpen bewustwording creëren bij alle betrokken stakeholders.

Onze werkwijze
Verduurzamen van vastgoed is een complexproces dat samen met diverse partijen en binnen strikte criteria als budget en tijd moet worden ingericht en uitgevoerd. Daarbij kiezen wij voor een persoonlijke en brede benadering. De focus ligt niet uitsluitend op energieverbruik, hergebruik van materialen of gezondheid, maar op alle aspecten tegelijk.

Natuurlijk sluiten we aan bij de duurzaamheidsambities van de opdrachtgever, de mogelijkheden van het ontwerp en gebruik van een pand. Bottom line is dat we alle kansen op verduurzaming onderzoeken en wegen op relevantie. We bedenken slimme en vooral realistische oplossingen, samengevat in een all-in projectvoorstel. Geen ‘uurtje-factuurtje’ dus. We zijn een partner van plan tot realisatie.

Onze expertise
W4Y adviseurs is een deskundig onafhankelijk adviesbureau in duurzaam vastgoed. Onze hechte groep professionals van installatie ontwerpers, commissioners, projectmanagers, duurzaamheidspecialisten, BREEAM Experts en Assessoren werkt nauw samen. Onze totaalaanpak resulteert in prachtige en innovatieve projecten.

We dragen al meer dan 10 jaar, samen met opdrachtgevers dagelijks actief bij aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving in Nederland en diverse Europese landen. Onze inzet wordt nationaal en internationaal erkend. W4Y is o.a. BREEAM Award winner 2021.

Dienstverlening BCI Gebouw

  • Uitvoeren en valideren van BCI-berekeningen.
  • Adviseren duurzame ontwerp- en onderhoudsoptimalisaties.
  • Projectbegeleiding (uitvoerbegeleiding, commissioning).
  • Beheer onderhoud installaties.
  • Verduurzamen vastgoed.